Friday, March 23, 2012

kota lampu ~ i-City


Walaupun dah lama dah mak dan ayah pulang ke kampung tapi tak habis cerita lagi ni. Kali ni kita jenjalan pegi i-City selepas pulang dari Genting Highlands. Sebenarnya kaki penat berjalan… tambah lagi kena naik turun tangga. 
Pwincess Alesha sentiasa mahu memeriahkan suasana
Sekarang masuk i-city kena bayar RM10 untuk satu kereta. Dah ada autopay dah… nak bayar sesiap pun boleh. Tak payah nak tunggu bila keluar baru nak bayar. Memang dah dipesan supaya bayar kalau tak mau beratur panjang.
ada je yang tak kena kalau gambar reramai
Kat sana juga nak ada bermacam-macam ride… tak tahu berapa RM sekali naik tapi Q very long. Takpelah lagipun dah muak naik ride kat Genting Highlands. Kiddos memang excited tengok orang jejual lampu yang bermacam jenis tu… tapi kitorang buat tak tahu je… tapi diorang dok berkenan tag Angry Birds RM10 dapat 3. Jadi memang sesuai diorang pun bertiga belikan aje. Ahmad Haikal sekarang pakai pegi sekolah gantikan dengan tag sekolah dia.
seronok dapat bergambar dengan robot nak tumbang
ini baru i-city...
Dah tengok lampu je tak banyak cerita yang nak diceritakan.

No comments: