Monday, January 16, 2012

25th Dec ~ Wedding

Lama menghilangkan…

Dalam tempoh kehilangan itu memang banyak tak terkata perkara-perkara yang terjadi. Tapi itulah nak diceritakan di sini memang tak tercerita. Jari jemari yang dahulunya rajin menaip tetiba malas, tangan pun makin kasar dan kesat je. Lagi pula hujung tahun memang macam-macam nak dibuat.

Tapi kita cerita pasal wedding la. Pada 25 Dec tahun lalu which is tahun 2011… kot ada yang masih ingat berada dalam tahun 2011 kan… anak kepada CEO of my company selamat ke jinjang pelamin. Majlis bertempat di dewan perdana jalan Semarak… dan menjadi sejarah bukan sahaja kepada pengantin yang dirai tetapi juga kepada Kak Jane juga.
Awal² lagi dia & her husband dah salah masuk dewan… perginya Dewan Merak Kayangan yang kebetulannya juga ada wedding. Siap tanya mana meja ‘AST’. Kemudian jeng jeng… tu time last paragraph kita cerita.
Dewan Perdana ni first time pegi… cantik! Officemate pun cantik! Pengantin pun cantik!
Buat pengantin semoga berbahagia hingga ke akhir hayat dan dikurniakan anak yang soleh.
bakal pengantin... tak lama lagi jer :)
Ok back to 3rd paragraph tadi… nah tengok. Tumit kasut Cinderella tertinggal kat dewan Perdana. Comelkan… siapa punya biarlah rahsia… tapi bukan cujie ye. \(^_^)/


No comments: