Saturday, October 29, 2011

Ahmad Haikal's Graduation Day

Satu lagi perjalanan hidup yang terindah buat Ahmad Haikal dan ummi serta ayah. Ini juga merupakan satu titik tolak yang akan menjadikan perjalanan Ahmad Haikal seterusnya nanti di sekolah rendah.
The Annual Concert & Graduation Day held at Hotel Sri Petaling on 22nd October 2011. The day start with Negaraku song and follow by It's a Small World song. Masa tu dada cujie sangat sebak and it makes me crying tapi malu juga takut orang nampak. Menyorok disebalik Alesha... haih sekejap je dah besar anak bujang tu.

Ahmad Haikal perform paling awal... dengan Bangra dance. His partner memang lenggok habis... tapi yang tak tahannya masa on da way nak balik Ahmad Haikal cakap 'Ummi... you see I don't tiru my friends...' yelah tu... Cer tengok sikit eh... jadilah tu 19 saat je...

His teacher kept saying he doing very well in his performance. It's not easy for him to dance in front of the crowd. Kalau kita pun tak mungkin buat sehabis baik macam bebudak ni.
Congratulations to Ustaz Ahmad Haikal... ayah & ummi so proud with you. Wishing you all the best and try your best to achieve your what you want.

Pengumuman : Ahmad Haikal telah kami tukarkan sekolah rendahnya... Alhamdulillah rezeki Ahmad Haikal dapat juga bersekolah di Sekolah Agama Pintar Al Amin. Already paid the registration and books. Cannot wait to shopping the school uniform!

Last but not least... Alesha with her big eyes.

1 comment:

Bitt (double IS) said...

owh tahun depan dia dah start sekolah rendah la yerr...wahh alhamdulillah n congratulations