Tuesday, July 5, 2011

idaman anak tekak

Ice-cream ni hanya singgit sahaja. Murah & sedap serta dapat menghilangkan dahaga di waktu tengahari. Satu hari after kuliah tekak sangat sangat dan sangat teringin nak makan ice-cream singgit nih.
tropicana lime
Tapi cujie makan keesokkan paginya sebab takmo kongsi dengan kiddos. Cet kedekut... sebab malam tu diorang makan dengan lajunya setitis pun tak jatuh. Ni mesti diorang akan 'pau' umminya punya kalau diorang punya dah tinggal kayu ice-cream.
Dua hari berturut dapat makan ice-cream nih... sangat heaven. Nasib tak keje kat makmal ice-cream mesti takdak untung... tu sebab diorang tak berani amik cujie keje tu...
p/s : Sila dapatkan di kedai-kedai berdekatan... pastikan kedai yang ada jual ice-cream. Kedai basikal jauh sekali...

1 comment:

Just Call Me Bitt said...

huhuhu saya pon sokakkkk itu askremmm