Tuesday, July 19, 2011

Addicted to smell it~~~

Yup really like the smell of the paper of the new book. Rasa macam nak makan. Wangi sangat! Really weird I am... ^___^

Last Thursday place reservation through email to Bookxcess. Bookxcess's staff dengan segera je jawab email dan reserved the books for me. They will reserved up to 7 days only. Planning pun nak amik on Sunday.
klik pada gambar untuk tumbesaran yang jelas
Tapi selepas balik dari Hospital Sungai Buloh hari Sabtu tu terus saja ke Amcorp Mall. Hubby drop by je tepi jalan meanwhile, hubby & kiddos berlarian atas padang depan Amcorp Mall.
Ini semua milik saya... bakal menghiasi gerobok novel² saya... heheh... stock 2 bulan. Tapi kalau hati tidak tetap iman tetap akan pergi membeli lagi walaupun masih ada stock bahan bacaan.

hehe... tidaklah cujie punya cuma dua (2) sahaja. My Best friend's girl & Baby Gift. Dorothy Koomson will be my favorite author after this. Buku yang selebihnya tu adalah kepunyaan Cik Aisyah... kawan seperjuangan yang juga minat melabur membeli novel.
ini cujie punya
ini bukan cujie punya... cuma tukang beli

No comments: