Wednesday, April 6, 2011

I remember you, Tara Road

Hari yang farewell party minggu lepas memang sengaja juga memilih KKR sebagai hidangan rasmi that day. Cujie ni kalau pasal ada party... makan² kat office, I la antara orang kuat untuk memutuskan makan apa that day. hehe... bukan kuat makan eh.
Maklumlah KKR yang terdekat Amcorp Mall jadinya kalau pegi Amcorp tak sah la kalau tak masuk kedai buku favourite hati tu. Same level... takkan nak lalu aje.
Bought two books for me and kiddos. I remember you by Harriet Evans and Tara Road by Maeve Binchy. Already read the reviews about Tara Road few weeks ago. Quite ok... jadi nak cubalah baca sendiri kadang pandangan kita tu tak sama.
Malam tadi, Alesha buat perkara cute. Sekarang dia lebih bermain sendirian dengan her teddies. Kadang tengok main cikgu²... jadi teddysitter gitu...

No comments: