Friday, April 1, 2011

Bila sayang ditatang

Already in April... cepatnya masa berlalu.
sebahagiannya...
sebahagiannya lagi...
keseorangan orang ini...
Yesterday kat office buat farewell party untuk Kudu ni. Agak emosi sikit kat office bila tahu dia last day semalam. Sesenyap aje... After 4 years has been in the company tiba la harinya dia melangkah keluar. Happy for him sebab dia quit pun sebab nak manage own business. Sesiapa dok cari radio... walkie talkie leh cari one communications
Cujie pernah terbaca kat mana ek... macam not good la for the company untuk adakan farewell party for the staff macam suka je orang tu nak pergi kan... tapi ini sebenarnya dari our own money la buatkan untuk dia. Saja suka² happy makan sesama.

Makan kenny rogers aje.
Ok... ada berita baik juga hari ini. Our best buddy safely delivered baby girl at 6.08am this morning. Kak Jane ni tokey aisyahscarf tu... bagi sesiapa yang pernah beli tudung & bandana, kenal la kot. Alhamdulillah.

No comments: