Wednesday, March 9, 2011

Semanis Strawberry

Betul ke orang kata kalau makan strawberry dekat Cameron Highlands memang manis dan sedap. Tapi kalau bawa balik strawberry tu rasa dah lain.
Strawberry yang kami makan ni manis juga rasanya. Ada juga yang terkena masam.
Makan strawberry dengan happy sebab boss memang busy sejak akhir-akhir ni. Boleh kecur air liur kan tengok strawberry meranum kat dalam pasunya tu.

Dah lama dah tak pergi ke Cameron Highlands... teringin nak bersejuk-sejuk.

No comments: