Saturday, January 15, 2011

Out of the box

My boss always keep reminding us please think out of the box
tapi budak-budak memang sukakan kotak walau ada mainan canggih dan mahal sekalipun. Kotak juga best... duduk la berjam pun dalam kotak kepanasan sikit takda heran. Kadang tu siap tutup plak dengan blanket.
Tu hari dah hilang dah main khemah ni... sekarang timbul semula. Jadinya memang tetap kena beli tent. Tengok la sehari dua ni. Sesambil nak mencari gift worth RM20 untuk dinner this tuesday @one world hotel ~ chinese food. Tak tau la boleh terima ke tidak dek tekak orang malay ni. Sebab dok tengok menu ada shark fin... sedap ke?
ok berbalik soal kotak... kesimpulan dari entry ini. Jangan berfikir di dalam kotak kerana di dalam kotak takda air-cond. Sekian, terima la entry ini seadanya.

No comments: