Monday, December 6, 2010

Sesat yang teribble

Semalam after Zuhur, mak sampai nak ajak ke Nilai 3 untuk beli serba sikit persiapan adik cujie tu. Haih tak lama je lagi majlisnya. Rasa nak terpengsan plak. Mujur hantaran semua kita hantar to third party je. Jadi tak semak fikiran nak fikir tang hantaran. Lagipun majlis pun dibuat di dewan takde nak fikir nak deko rumah... nak langsir baru atau deko bilik pengantin.
tukang drebar
Banyak juga kebaikan buat kat dewan ni... rumah tak sepah. Lagipun takda masak memasak... semua serah je. Dah tak berbapa ni semua pandai buat sendiri... serba berdiri di kaki sendiri. Mak pun relaks je sampai hari majlis. Mak pun hanya tinggal berdiri duduk je kat pintu masuk, sambut tetamu.
tukang ikut
tukang makan dan tukang ikut no. 2
toll UPM
Sekejap je pun kat nilai. Just ke kedai yang nak dituju sahaja selepas tu ternampak plak kedai yang jual jam bertemakan English Deco. Mak pun beli dan balik. Sepanjang perjalanan pergi dan balik, Alesha ok je tak plak mabuk. Pelik.
Hotel Mania
Then terus hantar Angah to JW Marriot, Putrajaya. Pusing bulatan Putrajaya 2 kali... pastu baru nak keluar maps guna application yang ada dalam Blackberry kemudian tersalah masuk exit dan kena U-turn plak... then dah betul depan pintu gerbang nak masuk JW Marriot kitorang plak ingat salah. Dah pusing balik bulatan Putrajaya tu sebab nak U-turn. Barulah sampai ke destinasi. Adoi!!! Sesat dengan teruknya.
kakak sulong oppsss ini emak saya
sedang dancing ~ happy
susah nak berpisah
belakang tu not snowman tapi gabus man
Naik ke bilik hantar Angah tumpang solat Asar... balik ke PJ to TMJ residence. Itupun agak jammed sikit lepas tol sungai besi. Alesha plak nak ikut balik... tapi tak boleh nak berpisah plak dengan abangnya. Terpaksa biar ikut mak... nangis sekejap. Actually kiddos dah seminggu lebih ikut nenek ke Setiawangsa. Ni sambung lagi seminggu... dua minggu ni kami bujang. Ambil la kesempatan pi masjid. Bila lagi...

No comments: