Friday, December 3, 2010

Lunch @ Wondermilk

Mata sudah mengantuk tapi hati berkobar nak buat entry. Tak dapat menahan diri walau esok hari untuk membuat entry ini. Kerana esok belum tahu lagi dapat update atau tidak dek kekangan masa. Wah... sejak bila cujie ni menghargai waktu. Bluwekkk...
DSCN2586
DSCN2585
Hari ini kami dapat meloloskan diri daripada penjara office. Sekian lama tak bersantai bergumbira hahaha bersama sahabat handai. Kebetulan waktu yang sesuai apabila boss takde di office. Sejak dua menjak ni office makin sibuk berpakatan strategik sana sini. Kami, staff pun ada pakatan strategik... Jom ke Wondermilk
DSCN2575
DSCN2577
DSCN2573
Kami pun pakat nak makan kek cawan. Wah sungguh rindu nak makan kek cawan baldu merah tu... sangat heaven kalau dapat merasanya. Nak lagi kalau dapat makan mint choc chip nya tu... tidur malam sure lena. Sungguh pun diri sendiri boleh diharap buat cupcake... tapi yang beli juga yang lebih sedap.
DSCN2584
DSCN2588
Cujie amik Wondermeal Steak & Cheese Roll. Sedap lemak berkrim. Then Kak Ujie & Hajjar teringin nak merasa Baked Potato... so Rose & Cujie suggested amik Baked Potato Chicken & Cheese. Sedap dan kenyang amat. Air Mango Soda pun sangat refreshie. Alhamdulillah... sebelum balik kitorang pakat pula beli cupcakes. Cupcake Red Velvet itu wajib beli. Nanti menyesal.

Wondermilk (M) Sdn Bhd
41 Jalan ss 21/1A
Damansara Uptown
47400 Petaling Jaya

Opening Hours:

Mon-Sun 9am to 10pm
Closed on public holidays

Tel: 03-77258930
Fax: 03-77289931

1 comment:

Anonymous said...

Saya sudah dimaksudkan untuk posting tentang sesuatu seperti ini di halaman web saya dan anda memberi saya ide. Cheers.