Monday, December 27, 2010

Horse Power

Siapa kata boss tak sayang ek. Sekali complaint terus dapat pc baru. Tipu daya betul nak bodek boss nak dapatkan new version punya microsoft office end up boss kata pi beli je la desktop baru. Eh kalau pakai microsoft office 2003 tu buka yang up-to-date punya microsoft kalau print memang lari... tak cantik langsung. Dah memang keje bergelumang dengan pie chart... excel segala mesti la nak yang up-to-date untuk melicinkan pekerjaan yang serba serbi manual takdak system.
hewlett packard
Nama je ada perisian sendiri tapi itulah... ada kerja yang memerlukan perisian yang canggih sikit la. Nak tak nak kenalah company melabur lebih sikit. Uih bila dah dapat desktop baru... cujie antara dekstop yang paling up-to-date la di office. Kerja pun semangat je... screen pun nipis tak banyak makan space kat cubical cujie tu...
Kadang kekok juga menggunakan microsoft office 2010 ni... yelah selalu 2003... yang 2007 pun jarang je godek. Jari jemari plak masih lagi belum serasi dengan keyboard baru yang memang selesa nak menaip. Senyap je... smooth!
ini yang lama telah berjasa selama 6 tahun

Happy working for 2011. Perhaps!

No comments: