Tuesday, December 21, 2010

Book Xcess is the best!

Kali ni tak pergi pun book xcess tapi kirim je dengan sahabat handai. Puas belek kat facebook – rajin staff book xcess update new arrivals at facebook. The night before I’ve already do the listing the books I must have. The most important – must have book is no. 1 in the list is Shopaholic & Baby. Suppose to get a copy of Shopaholic & Sister then Shopaholic & Baby… tapi better hurry sebelum disambar orang.

Unfortunately the Shopaholic & Baby is out of stock. Huhu sedih sedikit. Tapi the rest cujie punya list terkabul juga. Ok dapat sambar the time traveler’s wife… buku ni lama dalam bestseller list at MPH so apa kata kita pun mesti dapatkannya juga. Then the Book of Tomorrow and There’s No Place Like Here. Erm yang mana nak baca dulu eh…

Since kiddos dah kira besar sikit, masing-masing independent – maksud independent di sini bukanlah hundred percent boleh buat apa yang mereka mahu. Dalam konteks ini kiddos reti main sendiri tanpa full attention of me. Walaupun bukan membaca buku ilmiah tapi focus juga perlu ada. Kalau tidak… tak feel. Bila takde feeling macamana nak rasa betapa bestnya buku tersebut.

See the price of the books… I told you before. It’s really cheap!

No comments: