Tuesday, November 30, 2010

Kek Paddle Pop

a..hah! Ice-cream!!!
Nampak? Nampak? Ini aiskrim paddle pop... sedapkan. Sejuk je masuk tekak... tak perlu la aiskrim mahal-mahal kalau teringin makan aiskrim. Lama dah tak makan aiskrim paddle pop ni...
Tapi ini kek paddle pop. Actually ni kek marble... cemuih dah makan letak koko. Kali ni kita kasi warna warni letak choc chip and choc rice. Meriah sekali. Ahmad Haikal tak henti dok cakap terima kasih dan puji ummi sebab pandai buat kek. Dan jadi assistant ketika pembuatan kek dilakukan.
Hubby pun bawa sikit ke tempat kerja... sekejap je habis. Sorry guys... tengok je ye.

3 comments:

IDA said...

amboi sedapnye kek...tiba2 teringat pulak kat ice cream paddle pop tu..suke sgt mkn dulu2.balik tahun depan nk beli la hahaha

Cujie said...

ida,

cujie ni lama dah teringin nak buat kek mcm Ida. Heheh... nanti balik M'sia, cujie belanja aiskrim paddle pop ok... :))

iswatie "colours of life" said...

cujie..nak resepi kek nih..