Tuesday, October 19, 2010

I heart Celcom Blackberry Torch 9800

I bet you guys were looking the center of the my very own blackberry on the center of the picture-rights? Maaflah hodoh benar blackberry itu...

Izinkan cujie berkongsi gambar atau handphone blackberry idaman kalbu yang sebenarnya. Apa lagi kalau bukan handphone terbaru blackberry torch 9800. It makes you shout WOW! When you look and touch this very smart-handsome phone. Anda boleh pilih samada nak menaip ataupun gunakan skrin sesentuh yang besar.
Bukan itu sahaja cujie juga sangat sukakan ciri-ciri kamera 5MP siap ada flash selain itu ada face detection serta auto fokus buatkan gambar yang diambil jadi sangat cantik dan clean and very clear. Tak perlulah ke hulu hilir cujie nak bawa kamera digital cujie tu. Just bawa smart-handsome blackberry torch ini cujie boleh jadi blogger tegar... mudah bukan?

Selain itu dengan skrin yang besar itu puas hati tengok youtube... nampak jelas, terang dan nyata. Tu menambahkan lagi ciri-ciri yang jelas cujie suka.

Tapi sayang kalau Blackberry itu tanpa talian. Umpama cappuccino tanpa susu... mesti tak umpphhh. Dengan Celcom tak perlu risau lagi memang mana-mana pergi semuanya Celcom territory. Hanya RM50 sebulan anda dapat berhubung dengan emak-ayah, adik beradik, kawan-kawan serta saudara mara.

Banyak lagi kelebihan yang anda boleh dapati dengan Celcom Exec 50 :
- kadar panggilan 15 sen setiap nombor.
- Diskaun secara automatik diberikan.
- Cakap banyak, Jimat banyak. Boleh dapat sampai 30% kalau kita cakap banyak-banyak
- Hanya serendah RM50 sebulan.
- Percuma Celcom Broadband berkelajuan sehingga 384 Kbps

Bagi sesiapa yang mahu mendapatkan blackberry torch ini bolehlah pre-register disini

3 comments:

Liyana Lunia. said...

goodluck kak cujieee <333

Rara said...

good luck akakkkkkkkkkk :*

P/S: Nuffnang tolong pandang entri kakak i guna dua-dua belah mata tauuuu heee

s2m3r said...

suzi pun masok gak ke..gud luck