Monday, October 11, 2010

car wash : job for man

Aktiviti weekend.
Cujie & Alesha tengok dari atas je. Alesha lewat bangun hari tu... kalau tak turun juga dok menyibuk. Kalau dok umah tinggi gini kereta tidak dapat sangat dimandikan selalu. Hubby jarang hantar car wash, dia lagi suka cuci sendiri...
Ahmad Haikal la yang paling suka sekali. Bila Alesha dah bangun memula mood okey. Siap melambai... setengah jam kemudian dia dah merengek nak turun bawah. Mungkin seronok tengok abang dia main air.
By the way Alesha ni dua tiga minggu ni dok panggil abang dia Haikal je. Puas dok tegur panggil abang... before this ok je. Maybe dia terikut kitorang panggil Ahmad Haikal je. Cuma dia lekat 'Haikal' je la.

No comments: