Friday, August 27, 2010

Sepi

Kembali sepi.

Ahmad Haikal ke sekolah.

Alesha pula ikut bibiknya balik.

Bibik buat kerja cepat. Sapu rumah, mop dan kemas sikit dapur. Siap. Laundry esok jelah since baju kotor pun tak banyak. Hari plak mendung. Lovely day… tak panas.

Malam ni kiddos ikut Cik Lin balik JB. Cujie mulanya nak ikut juga bila timbul rasa kesian pada hubby langsung tawar hati. Insyallah ada rezeki balik JB. SATU keluarga.

While kiddos takde selama 4 hari nanti… bolehlah cuba buat biskut raya and cupcakes. Dah dapat dah toys baru… insyallah akan digunakan sebaik mungkin dan harap tak jadi gajah putih. Bila tengok dalam kotak rasa geram dan tak sabar nak guna.

Cujie and the 2 others siblings, Lin & Rara… berkonspirasi untuk surprise mak untuk bawa balik 2-cute-little-guest. Harap mak sukakan kejutan yang bisa membuat jantung mak berdegup in happy beat.

No comments: