Monday, August 2, 2010

how to use toilet

Ni rasa macam lawak tapi it’s not a good behavior kalau selalu dibuat.

Situasi hari ni… it’s not good la kalau perfect head to toe. Wears high heels and make up bagai memang gorgeous. But ada satu perangai yang korang suka buat. Menggunakan toilet duduk dengan mencangkuk di atas toilet seat tersebut. Oh no!

Cannot imagine ada sesetengah orang boleh mencangkuk atas seat toilet. Mesti berusaha keras nak buat keadaan tersebut. Nasib tak tergelincir ke hape. Kalau geli sekali pun rasa banyak cara untuk menghalalkan hajat anda.

Yang menjadi teruk lagi kalau siap ada tapak kasut or selipar atas seat tersebut. Kot ye pun can you think after digunakan mungkin ada orang yang menggunakan dengan cara yang betul. Actually tapak kasut or selipar you all lebih banyak bakteria atau mikroorganisma berbanding butt orang sebelum anda.

Adoi… jangan la buat perangai macam budak-budak. Kalau geli sangat sila bawa antiseptic sendiri just like dettol spray ke hape. Paling tidak pun ambil tissue dan letakkan sekeliling toilet seat tersebut. Tapi jangan lupa after gunakan tu sila la buang sisa tissue dan angkat toilet seat tersebut.

After all that done don’t forget to wash your hand using soap. Tak akan mungkin kuman, bacteria atau mikroorganisma boleh buat korang sakit. Ok guys... kalau korang geli, cujie lagi geli la nak pakai toilet lepas korang guna. Sangat nakal mencangkung atas toilet bowl.

Nauzubillah kalau tergelincir then terhantuk ke lantai toilet. Sakit tu satu... lagi geli kepala terhantuk atas lantai toilet. Euwwww....

No comments: