Wednesday, August 11, 2010

Bollywood version of Twilight

Have you heard about india twilight. Adus... cannot imagine LOL.

I've heard on Monday morning by one of my colleague. Yang buat masa ini diorang dok sibuk pilih actor and actress untuk watak edward cullen, bella swan & Jacob. Mau gelak pecah perut bila di office memasing dok speaking hindi ikut skrip twilight. Memang terror diorang speaking hindi. Yang cujie tau shorto mojey... tak silap maksud dia lepaskan saya... eh kalau salah tolong betulkan.

Yang akan play role as edwad cullen yang digembar gemburkan sekarang ini adalah Imran Khan. Try tengok sikit rupa vampire hindi... pasni adalah tu adegan Edward menari-nari ditengah hujan dengan Bella la... haih romantik amat. hehe...
Ada sama? Tang eyebrow je kot lebatnya sama. Erm... bab untuk watak Bella & Jacob masih belum diketahui kot. Diorang kat sana masih mencari calon sesuai barangkali. Yang pasti Imran Khan mendapat undian tertinggi untuk watak Edward.

Jangan la kat Malaysia pon sibuk nak buat filem Senjakala. Baca sinopsis buku Twilight yang telah dialih bahasa pun rasa nak tergelak terguling-guling. Haip! Bukan takmo sokong filem melayu tapi sila la cari identiti sendiri. Jangan nak mentiru sebulat-bulatnya. Tapi kalau betul siapa eh agaknya Edward Cullen melayu. Mesti kurang romantik... yelah diorang kan sibuk kata orang lelaki melayu kurang romantik. Heheh... tak kenal maka tak cinta kan... Suami I tu romantik je kadangkala. opss terlebih sudah...

4 comments:

YusVogue said...

Kalau melayu punya i vote remy ishak untuk edward dan fahrin ahmad untuk jacob woot woot

Cujie said...

hehe mesti byk nak make up untuk buat diorang jadi pale... hehe

Anonymous said...

In my opinion here someone has gone in cycles

Anonymous said...

Burberry Safety-valve mark-down online.The Most modified Burberry outlet www.burberryoutlet--store.comStore to obtain cheap Burberry escape products online. Cut out [url=http://www.burberryoutlet--store.com/]Burberry outlet[/url] release preserve tainted upto 70%, and unconscious shipping!