Tuesday, July 27, 2010

Blood Donation Piccas

Masih sunyi sepi lagi di waktu pagi...

the giant killer... nyamuk aedes yang membawa wabak denggi...

Kiddos yang memeriahkan lagi majlis hari itu
Booth pun dah start dibuka... ramai nak tengok nyamuk besar itu.
Keadaan di hadapan office... dah jadi macam hospital gitu
Ahmad Haikal dengan girlfriend... haih sila belajar membaca dulu Ahmad Haikal kalau tidak malu ummi nak pi meminang Cik Siti Aisyah ni
ini mesti dilakukan untuk klasifikasi darah ABO
Tak hilang hisap jari tu...
mamat ni happy je dapat mendermakan darahnya itu
ini borang kami bertiga iaitu Kak Jane, Kak Ujie & saya sendiri... OAO. O rules...
saya dibius cinta... time ni rasa sakit macam kena gigit semut je gitu
masa ni langsung tak rasa apa pun... tengok macam ngerikan. Lepas tu tunggu la 5 minit untuk menderma 450ml iaitu 1 pain darah.
tak sakit pun!
bangga tu dapat sijil ni. Kalau baca kelebihan setiap beberapa kali menderma kemudahan yang boleh didapati di hospital kerajaan sangat rasa tak sabar nak menderma lagi
inilah cik puan aisyahscarf aka Kak Jane yang turut mendermakan darah A.
Staff yang telah memberi support hingga selesai majlis. Ada 2-3 orang lagi ni tapi ada yang balik dah time ni. Oleh kerana komitmen kami sepanjang hari... our GM telah memberikan corporate gift voucher TGV cinema.

No comments: