Saturday, May 15, 2010

Misi baru Alesha

Misi untuk membebaskan Alesha dari diaper dimulakan hari ini...
9.30 am – mandi

9.45 am – dah wee wee dalam bilik

Misi tetap diteruskan…

Every 5 minutes soalan yang sama akan ditanya… nak pegi toilet tak…

Pada pukul 11 am – ajak pegi toilet tak mahu

11.15 am – dia dah wee wee depan sliding door

Fuh… ok kita pakai diaper semula. Esok cuba lagi…

Insyallah every week kalau kita free takde activity misi ini akan tetap diteruskan dari minggu ke minggu...

Alesha mesti boleh!

1 comment:

..nOj.. said...

alesha tu yg lahir 2008 tu ke? bukan ke baru 2 taun tu? wah cemerlang nya mak ni. baru 2 taun dh nk diapers-free. gud luck dan semoga bertabahlah